- Kategorie
- Szukaj
-
Buty gastronomiczne do pracy w kuchni i nie tylko
Obuwie gastronomiczne to szerokie zagadnienie butów roboczych przeznaczonych do pracy w kuchni oraz jej otoczeniu. Najczęściej jest to obuwie antypoślizgowe typu klapki lub chodaki. Nierzadko musi być wodoodporne ponieważ dosyć często w kuchniach występują mokre i gorące warunki. Rozlana na podłodze woda i osadzająca się para wodna stwarzają ryzyko przewrócenia się stąd jeszcze większy nacisk na obuwie z podeszwą antypoślizgową. Obuwie gastronomiczne użytkowane jest podczas pracy przez kucharki w szkołach, przedszkolach a także kuchniach przyszpitalnych. w ofercie posiadamy obuwie profilaktyczne dla kucharek i kucharzy a także buty gastronomiczne kelnerskie. W ofercie zarówno modele damskie jak i męskie w tym również z ochronnym, metalowym noskiem i profilem ortopedycznym.
Crocsy gastronomiczne to coraz częściej wybierana przez osoby pracujące w kuchni obuwie. Ze względu na swoją lekkość i łatwość w usuwaniu zabrudzeń doskonale sprawdzają te klaki się jako buty bhp do gastronomii.
Jakie buty do pracy w kuchni wybrać?
Jeżeli zastanawiasz się jaki model obuwia będzie odpowiedni do pracy wykonywanych w kuchni to należy najpierw określić warunki jakie panują na danym stanowisku pracy. Buty kucharskie przede wszsytik muszą być antypoślizgowe.
115.00
120.00
58.00
100.00
118.00
130.00
100.00
120.00
100.00
118.00
119.00
138.00
144.00